Ανάγκη για βιβλία!

Εδώ γράφουμε ότι έχει σχέση με βιβλία που έχει η βιβλιοθήκη, καθώς και για αναζήτηση βιβλίων για εργασίες...

Συντονιστές: tinky, Συντονιστές

tsakpinis
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 12 Απρ 2012 01:46

Ανάγκη για βιβλία!

Δημοσίευσηαπό tsakpinis » 23 Ιαν 2014 19:38

Καλησπέρα παιδιά.
Πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω αυτό το θέμα καθώς πλέον κάθε φοιτητής μπορεί να παραλάβει ένα βιβλίο για κάθε μάθημα μέσω του συστήματος Εύδοξος. Για τους συμφοιτητές βέβαια από κατακτήριες το πρόβλημα είναι οξύτερο καθώς δεν δικαιούνται κανένα σύγγραμμα με αποτέλεσμα να τα αγοράζουν μόνοι τους και να επιβαρύνονται οικονομικά.
Για τα άτομα που προέρχονται απο κατακτήριες, όπως έγω, ορισμένα βιβλία που είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντα μου τα αγοράζω. Αλλά αν κάποιος μπει στην διαδικασία να αγοράσει όλα τα συγγράματα, απαιτούνται πολλά χρήματα και για βιβλία που ενδεχομένως η πορεία τους θα είναι να καταλήξουν στο ράφι τη βιβλιοθήκης και να χρησιμοποιηθούν ελάχιστα. Θα μπορούσα δηλαδή μελλοντική μου ανάγκη απο το περιεχόμενο τους να την καλυψω με μια επίσκεψη στην βιβλιοθήκη της σχολής μας χωρίς να τα αγοράσω.
Δημιούργησα λοιπόν αυτό θέμα για όλους τους φοιτητές που για οποιοδήποτε λόγο (έκαναν λάθος δήλωση στο εύδοξος, δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν, θέλουν επιπλέον ένα σύγγραμμα για εμβαθύνουν στην μελέτη τους, θα ήθελαν να μελετήσουν ένα σύγγραμμα που στα χρόνια τους δεν ήταν προτεινόμενο αλλά πλέον είναι κτλ) χρειάζονται ένα βιβλίο να αναφέρουν εδώ ποιο χρειάζονται και αν μπορεί κάποιος-α από εμάς να του το δανείζει. Θεωρώ δεδομένο πως όποιος θα δανείζεται ένα σύγγραμμα θα πρέπει να το παραδίδει πίσω στον αρχικό κάτοχο όπως συμφώνησαν και στη κατάσταση που συμφώνησαν.

Επιπλέον όταν τελείωσα την προηγούμενη μου σχολή η αλήθεια είναι ότι είχα γεμίσει μια βιβλιοθήκη με βιβλία που δεν μου χρειαζόταν. Είδα πως άλλων συμφοιτητών μου τα βιβλία είχαν πάρει ήδη την θέση τους, μέσα σε κούτες στο πατάρι, άλλοι τα έστειλαν στην αποθήκη της γιαγιας τους στο χωριό χαχα κτλ Αποφάσισα λοιπόν να κρατήσω αυτά τα οποία ήθελα και τα υπόλοιπα τα έδωσα στην βιβλιοθήκη του τμήματος μου. Προτείνω λοιπόν σαν ιδέα αν έχετε κάποιο σύγγραμμα που δεν το χρειάζεστε η αν έχετε ένα φίλο-η που στην πορεία τα παράτησε και δεν χρειάζεται πλέον τα βιβλία, να τα χαρίζατε και εσείς στην βιβλιοθήκη της σχολής.
tsakpinis
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 12 Απρ 2012 01:46

Re: Ανάγκη για βιβλία!

Δημοσίευσηαπό tsakpinis » 23 Ιαν 2014 19:46

Αρχίζοντας θα ήθελα αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με τα παρακάτω βιβλία

1. -Εισαγωγη στις Νευροεπιστημες: Βιολογική Ψυχολογια, Α' Τόμος- Kalat James
2.- Αρχες Οικονομικης Ι: Οικονομικη- Samuelson Paul A

Τα χρειάζομαι γτ θα με βοήθησουν με το διάβασμα μου για το γ εξάμηνο :bigbeer:
mabela
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 15 Σεπ 2014 08:48

Re: Ανάγκη για βιβλία!

Δημοσίευσηαπό mabela » 15 Σεπ 2014 08:52

this is very good post

____________
a.rehman
Pass your pass-4sure.info and Western Carolina University exams in first try by using our guaranteed passguide
tsakpinis
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 12 Απρ 2012 01:46

Re: Ανάγκη για βιβλία!

Δημοσίευσηαπό tsakpinis » 22 Σεπ 2014 00:10

mabela έγραψε:this is very good post
μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω :clapping:
____________
a.rehman

Επιστροφή σε “Βιβλιοθήκη”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης